Flickr
Facebook
Pinterest
Youtube
Kezdőlap Hitelek, biztosítás Hírek Hitelszótár Ügyintézéshez Tanmesék Kapcsolat
Autóhitel kalkulátor 2012 Kötelező biztosítás 2012

Ingatlan vásárlási hitelek

Kedvező lehetőségeket tudunk nyújtani az alábbi területeken: (Új és használt ingatlan vásárlására is felvehető hitelek)

 • lakásvásárlási hitel
 • ingatlanvásárlási hitel
 • telekvásárlási hitel
 • építési hitel
 • bővítési hitel
 • felújítási-, korszerűsítési hitel
 • tulajdonrész kivásárlási hitelből
 • osztatlan közös tulajdonban lévő ingatlanra vásárlási hitel
 • nyaraló-, üdülő vásárlási hitel
 • külterület, szántó, gyümölcsös vásárlási hitel
 • iroda, raktár, üzlethelyiség vásárlása hitelből
 • terhelt ingatlan megvásárlása hitellel
 • végrehajtás alatt álló ingatlan megvásárlása hitelből

Lakásvásárlási hitel

Lakásvásárlási hitel igényelhető használt vagy új lakás vásárlása esetén. Általában 30% önerő szükséges ingatlan vásárlásakor, de magas jövedelem esetén akár a hitelbiztosítéki érték 115%-a is felvehető, egy speciális hitelbiztosításnak köszönhetően.
Ha nem rendelkezik önerővel,akkor szükség lehet adóstárs vagy pótfedezet bevonására.
Önerőnek minősül a Lakástakarék-pénztári megtakarítás, munkáltatói kedvezményes kölcsön, önkormányzati kölcsön, önkormányzati támogatás és a szocpol.
Kivétel a megelőlegező kölcsön (amikor meghitelezi az állam a szocpol összegét), mert ez nem minősül önerőnek.
Fészekrakó hitelt igényelhetnek 35 év alatti házastársak és élettársak, ebben az esetben elég 10% önerőt igazolni. A bankok többnyire a vételár felét hitelezik meg "normál" jelzáloghitellel, az állami kezesség az e feletti hitelre szól. A garanciavállalás díja 2%.
Közalkalmazottaknak és köztisztviselőknek is van lehetőségük állami garanciavállalás mellett minimális önerővel hitelfelvételre. Ebben az esetben csak Forinthitelt lehet igényelni.
Több féle adósminősítés van, a jövedelem alapú minősítésnél a jövedelmet veszik alapul, a fedezet alapúnál nem kell jövedelmet igazolni, viszont ebben az esetben az ingatlan értékéhez képest csak kisebb hitelösszeg igényelhető.


A hiteligénylés minimális feltételei:

 • minimum 18 éves életkor
 • minimum 3 hónapos folyamatos, határozatlan idejű munkaviszony a jelenlegi munkahelyen.

 

Saját nyaralót hitelből!

A saját nyaraló sokunk álma, mégis az a kép él a köztudatban, hogy egy hétvégi házat csakis a jobb anyagi körülmények között élők és a kiváltságosak engedhetnek meg maguknak. Nos, ez régebben talán így volt, de napjainkban már, köszönhetően az egyre kedvezőbb feltételeknek, sokkal többen jutnak el oda, hogy egy saját üdülő kulcsát kapják kézhez.

Ahhoz, hogy ezt el lehessen érni, manapság már nem szükséges az évekig tartó pénzgyűjtés, a sorozatos lemondás például a nyaralásokról, hiszen kedvezőbb feltételekkel is saját nyaralóhoz juthat bárki. Ilyen lehetőség az üdülővásárlási hitel.

Nem csupán saját lakást, de saját nyaralót is vásárolhat hitel segítségével. Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe szakmai segítségünket ingatlanvásárlási hitellel kapcsolatban! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és személyes találkozót egyeztetnek Önnel, melynek keretében közösen megtalálják a legelőnyösebb hitelkonstrukciót.

Velünk csakis jól járhat, valósítsa meg álmát és vásárolja meg saját nyaralóját! Vegyen igénybe üdülővásárlási hitelt, mindezt lemondások és kedvezőtlen feltételek nélkül!

 

Saját üzlethelyiség hitelből

Sokszor előfordul, hogy elegünk lesz az állandó mókuskerékből és úgy döntünk, kilépünk az unalmas munkahelyünkről, hogy a saját lábunkra álljunk. Sokan így cselekednek és egy eltökélt döntéssel a vágyott mederbe terelik az életüket.

Ám ha megfelelően felkészülten vágnak neki ennek az útnak, akkor van egy tervük is. Ezt a tervet sok esetben önerőből nem lehet megvalósítani, kell hozzá némi anyagi tőke, egy kis támogatás. Mi ebből a támogatásból szeretnénk kivenni a részünket. Forduljon hozzánk bizalommal, vegye igénybe az ingatlanvásárlási hitelek valamelyikét és szerezzen saját üzlethelyiséget induló vállalkozásához!

Mi lehetővé tesszük minden hozzánk forduló ügyfelünknek, hogy megtegye, amit önerőből nem lenne képes és vásároljon üzlethelyiséget, méghozzá hitelből. Ennek a hitelnek már rövid távon is megtapasztalja a hatásait, hiszen azonnal megnyithatja a saját vállalkozását.

Kedvező feltételeket biztosítunk minden ügyfelünknek és arra törekszünk, hogy mindenki jól járjon. Keressen minket, válassza azingatlanvásárlási hitelt,és tegye meg az első lépést álmai megvalósításához!

Ülethelyiség hitelből

 

Kérdezzen bátran! Gyorsan választ kap kérdéseire:

*Név:
*E-mail cím:
  Kérek egy másolatot
*Tárgy:
*Üzenet:
 
 

 

Autóhitel kalkulátor

Kötelező biztosítás 2012

Hitelügyintézés

Felkészült munkatársaink várják hívásukat, emailjüket. Keressék Őket bátran bármilyen hitelügyintézéssel kapcsolatos kérdéssel, kéréssel!

ON-LINE hiteligénylés

Csak ki kell töltenie a hiteligénylő lapot és máris megkezdődik a hiteligénylés!

Partnereink:

Merkantilbank