Flickr
Facebook
Pinterest
Youtube
Kezdőlap Hitelek, biztosítás Hírek Hitelszótár Ügyintézéshez Tanmesék Kapcsolat
Autóhitel kalkulátor 2012 Kötelező biztosítás 2012

Letölthető Nyomtatványok

Itt találja azokat a formanyomtatványokat, amelyek az irodánkban való ügyintézéshez szükségesek. Minden esetben jelezzük, hogy az adott ügylettípushoz mely nyomtatványokat kell kitöltenie. Az oldalról előzetesen letöltött nyomtatványokkal időt sporolhat az ügyintézés során.

Gépjármű ügyintézés

Ingatlan ügyintézés

 

Hitelügyintézés menete

Amennyiben Ön akár eladni, akár vásárolni szeretne gépkocsit hitelre, cégünk megoldja az ezzel járó, elsőre talán bonyolultnak tűnő procedúrát.
Az első, és legfontosabb lépés, hogy felveszi velünk a kapcsolatot, ami történhet személyesen, telefonon, vagy akár e-mail-en is. Ekkor felkészült kollégáink egyikével átbeszélik a részleteket, sőt tőlünk már ebben a fázisban is kész ajánlatot kaphat.


Cégünk vállalja az összehasonlítást, hiszen az ezen a téren birtokunkba jutott tapasztalatok, és nem utolsó sorban elégedett ügyfelek ezreinek véleménye alapján, bizonyosak vagyunk, hogy ajánlataink versenyképesek, sőt az esetek döntő többségében az Ön szempontjából a legkedvezőbbek.

A hitelbírálat az alábbiak szerint történik

Kollégánkkal egy hitelkérelmi adatlapot kell kitölteni. Ez 15 percet vesz igénybe. A személyes papírok (személyi igazolvány, lakcímkártya, ha van, jogosítvány, adókártya, TB kártya, 30 napnál nem régebbi, az állandó lakcímre szóló közüzemi számlalevél és a hozzátartozó csekk) lemásolását követően a komplett anyag a finanszírozó bírálati osztályára kerül.


A vásárolandó gépkocsit, illetve annak összes azonosító dokumentumát (magyar rendszámos autó esetén: forgalmi engedély és törzskönyv, külföldről behozott, még forgalomba nem helyezett autó esetén: külföldi forgalmi, külföldi számla, származásellenőrzési határozat, KF határozat, vizsgalap, regisztrációs adó befizetési bizonylat) kollégánk megtekinti, illetve másolatot készít róla.
Ilyenkor szükséges, hogy a jelenlegi tulajdonos is jelen legyen, hiszen még ő rendelkezik a gépkocsi felett, így az okmányokat is csak az ő engedélyével tekinthetjük meg. Ekkor az eladó egy megbízást is ad cégünk felé, hogy a tulajdonát, érintő hitelügyletet lebonyolíthassuk. Ez szintén kb. 15 percet vesz igénybe.
Természetesen a vevő és az eladó érkezhet együtt is, vagy külön-külön is.
Maga a hitelbírálat innentől számított néhány óra. Eközben elkészül az autó eredetvizsgája is. Az elfogadott hitelszerződést ugyancsak irodánkban írhatja alá, amit az autó átírása követ. Cégünk munkatársai ezt a terhet is leveszik az Ön válláról, sőt a biztosításokat is (kötelező felelősségbiztosítás, igény esetén akár casco is) megkötheti egy helyen és időben, úgy, hogy kollégáink segítségével a legjobb ajánlatot választhatja ki.


Ezzel a rövid ismertetővel talán sikerült meggyőznünk Önt arról, hogy cégünk csak akkor lehet elégedett, ha Ön a legjobban járt. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy Önnek a lehető legkevesebbszer kell hozzánk ellátogatnia, illetve ilyenkor az autóvásárlással kapcsolatos összes feladatot gyorsan és profi módon oldjuk meg.
Keressen fel minket, és győződjön meg az olvasottakról, legyen Ön is elégedett ügyfeleink egyike!

 

Kérdezzen bátran! Gyorsan választ kap kérdéseire:

*Név:
*E-mail cím:
  Kérek egy másolatot
*Tárgy:
*Üzenet:
 
 

 

Autóhitel kalkulátor

Kötelező biztosítás 2012

Hitelügyintézés

Felkészült munkatársaink várják hívásukat, emailjüket. Keressék Őket bátran bármilyen hitelügyintézéssel kapcsolatos kérdéssel, kéréssel!

ON-LINE hiteligénylés

Csak ki kell töltenie a hiteligénylő lapot és máris megkezdődik a hiteligénylés!

Partnereink:

Merkantilbank