Flickr
Facebook
Pinterest
Youtube
Kezdőlap Hitelek, biztosítás Hírek Hitelszótár Ügyintézéshez Tanmesék Kapcsolat
Autóhitel kalkulátor 2012 Kötelező biztosítás 2012

Gépjárműhitelek:

A hitellizing.hu megválaszolja kérdéseit!

Tudta-e, hogy akár saját autójára is felvehető szabadon felhasználható hitel?

Tudta-e, hogy akár tehermentes autójára is felvehet az értékének 80%-ig szabadon felhasználható hitelt a kalkulátor segítségével? Kalkuláljon szabadon és a kapott hitelt elköltheti bármire!!

Melyek a finanszírozható típusok?

Általánosan elmondható, hogy minden „hétköznapi” típus könnyen és gyorsan megvehető hitelre, mint a kis kategóriás, alsó középkategóriás, középkategóriás személyautók, 3,5 t alatti haszongépjárművek. Ezekbe a kategóriákba nem tartozó autók is finanszíroztathatók, mint a nagy-, ill. luxuskategóriás, terepjáró, sport, vagy kabrió gépkocsik. Ezek általában egyedi elbírálás alapján vásárolhatóak meg hitelre. A kiválasztott autó nem lehet idősebb 12, illetve a finanszírozás lejártakor 15 évesnél. 3.5 t feletti tehergépkocsik, buszok, munkagépek eszközfinanszírozás keretében hitelezhetőek.

^

Ki hitelképes?

Alapesetben, kezes bevonása nélkül, minden 25. életévét betöltött, munkahellyel, érvényes jogosítvánnyal rendelkező magyar állampolgár, aki nem szerepel a banki BAR-listán, hitelképes. Amennyiben valaki ezen feltételek valamelyikével nem bír, akkor az általában megfelelő kezes bevonásával megoldható.
Az ügylet elindításához az alábbiakkal kell rendelkeznie: érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya, ha van, érvényes jogosítvány, adókártya, TB-kártya, 1db, 30 napnál nem régebbi, közüzemi számla az állandó bejelentett lakcímről, a hozzátartozó feladási csekkel együtt, munkahelyi adatok.

^

Hogyan tovább, ha megtaláltuk álmaink autóját?

Akár magánszemélytől, akár kereskedőtől vásárolja autóját, mi megoldjuk a hitelezést. Önnek mindössze annyit kell tennie, hogy vagy személyesen, vagy telefonon, vagy akár e-mail-en felveszi irodánkkal a kapcsolatot. Ekkor mi minden részletre kiterjedő felvilágosítást megadunk. A hitelbírálat 24 óra. Cégünk teljes szolgáltatást nyújt, Önnek az eredetvizsgára, a biztosításkötésre, az átírásra, illetve opcióbejegyzésre sem kell időt fecsérelnie, mi megoldjuk.

^

Melyiket a sok ajánlat közül?

Egy hitel felvételekor általában hosszútávra korlátozzuk anyagi lehetőségeinket, így nem érdektelen, hogy milyen konstrukciót választunk.
Nálunk lehetősége van több bank ajánlatának összehasonlítására, felkészült kollégáink elmagyarázzák az egyes ajánlatok közti különbségeket, személyre szabottan elemzik Önnel az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót. Vehet fel hitelt CHF, Euro, vagy akár Ft alapon is. Az ezek közti különbségeket, és az Ön igényeit figyelembe véve Önnel együtt határozzuk meg a legoptimálisabb futamidőt, önrészt, devizanemet.

^

Szabadfelhasználású hitel a meglévő autómra?

Amennyiben Ön terheletlen, saját tulajdonú gépkocsival rendelkezik, és készpénzre van szüksége, ebben is tudunk segíteni. Az autó, az értékének akár 70%-áig is terhelhető. A felvett összeg szabadon felhasználható bármire, úgy, hogy az autó marad az Ön tulajdonában, ugyanúgy használhatja, mint korábban. Ebben az esetben csak a gépkocsi törzskönyve kerül a finanszírozóhoz a futamidő végéig, letétbe. Annak lejártakor Ön ismét szabadon rendelkezhet tulajdonával. Bővebb információkért, kérjük vegye fel a kapcsolatot irodánkkal.

^

Szabad felhasználású hitelek saját gépjárműre

A szabad felhasználású hitelt, mint ahogy a neve is tükrözi, a felvételt követően a hiteles bármire elvásárolhatja, itt nincsenek olyan megkötések, mint a klasszikus gépjárműhitel vagy az lakásvásárlási hitel esetében.

Bizonyos értelemben azonban mégis létezik egy, a gépjárműhitelek közé csak névileg besorolt hitelkonstrukció. Ez a szabad felhasználású hitel, amely a hiteles már meglévő gépjárművének értékéből adódik. Ebben az esetben a gépjárműhitel kifejezés arra vonatkozik, hogy a felvett összeg fedezete a meglévő tulajdonban lévő gépjármű. Azaz a hitel nem gépjármű vásárlásához kell, hanem a gépjármű értéke fedezi a hitelt, amit kötetlenül használhatunk fel.

Természetesen az ilyen szabad felhasználású hiteleknek is megvannak a maga feltételei, a gépjármű értékének meghatározott része vehető csak fel. A megkapott összeget bármire elköltheti. Az ilyen típusú gépjárműhitelek előnye, ha gyorsan van szüksége nem túl nagy összegre, és rendelkezik gépjárművel, akkor egyszerűen juthat kölcsönhöz. Keressen fel minket a pontos részletekért!

 

Kérdezzen bátran! Gyorsan választ kap kérdéseire:

*Név:
*E-mail cím:
  Kérek egy másolatot
*Tárgy:
*Üzenet:
 
 

 

Autóhitel kalkulátor

Kötelező biztosítás 2012

Hitelügyintézés

Felkészült munkatársaink várják hívásukat, emailjüket. Keressék Őket bátran bármilyen hitelügyintézéssel kapcsolatos kérdéssel, kéréssel!

ON-LINE hiteligénylés

Csak ki kell töltenie a hiteligénylő lapot és máris megkezdődik a hiteligénylés!

Partnereink:

Merkantilbank