Flickr
Facebook
Pinterest
Youtube
Kezdőlap Hitelek, biztosítás Hírek Hitelszótár Ügyintézéshez Tanmesék Kapcsolat
Autóhitel kalkulátor 2012 Kötelező biztosítás 2012

Autóhitel kalkulátor

Igényelt hitel összege:
 
Konstrukció: 2 évnél fiatalabb
2-8 év között
8-12 év közöt
12-17 év között

 

Casco-s törlesztő esetén kötelezően Ügyfél álltal kötött külsős Casco biztosítás szükséges!

Az autó hitel kalkulátor webes változata folyamatos fejlesztés alatt áll. Célunk, hogy segítségével még jobb és pontosabb eredményhez juthassanak. A kalkulált eredmények tájékoztató jellegűek és ajánlat tételnek nem minősülnek. A finanszírozók a változtatás jogát fenttartják.

Az autóhitel futamideje 12 és 96 hónap között választható meg azzal a megkötéssel, hogy magánszemélyek legfeljebb 84 hónapos futamidőt választhatnak 96 hónapos futamidőt csak cégek és vállalkozók választhatják, kérjük, a kalkulátor használatakor ezt vegyék figyelembe.

Az egyszerűsített autóhitel kalkulátor csupán pár adattal dolgozik, amely nem elégendő ahhoz, hogy Önnek egy személyre szabott hitelkonstrukciót ajánljunk. Ha Ön nem pont az egyszerűsített kalkulátor által számolt paramétereknek megfelelő finanszírozási konstrukciót kíván igénybe venni, akkor egyedi hitelajánlatot tudunk adni. Melyhez szükségünk van arra, hogy milyen a finanszírozás típusa (hitel, lízing, vétel vagy szabad felhasználású autóhitel), a finanszírozás devizaneme, a finanszírozandó autó kora, hogy lesz-e casco biztosítás az autón (beépített vagy külön kötött, esetleg nem kérnek).

Javasoljuk, hogy pontos személyre szabott, ill. beépített cascos kalkulációt/ajánlatot kérjen emailben kollégáinktól a hitel@hitellizing.hu email címen!

 

Kérdezzen bátran! Gyorsan választ kap kérdéseire:

*Név:
*E-mail cím:
  Kérek egy másolatot
*Tárgy:
*Üzenet:
 
 

 

Autóhitel kalkulátor

Kötelező biztosítás 2012

Hitelügyintézés

Felkészült munkatársaink várják hívásukat, emailjüket. Keressék Őket bátran bármilyen hitelügyintézéssel kapcsolatos kérdéssel, kéréssel!

ON-LINE hiteligénylés

Csak ki kell töltenie a hiteligénylő lapot és máris megkezdődik a hiteligénylés!

Partnereink:

Merkantilbank